Honlapunkon megtekinthető bővült termékkínálatunk:

Átadásra került új, 10.000 m2-es raktárcsarnokunk

2014. június 26. egy újabb mérföldkő volt társaságunk életében. A 2012-ben átadott új üzemcsarnok és irodaház után, megtörtént           10.000 m2-es raktárcsarnokunk avatása. Ezzel a rövidtávú infrastruktúrális fejlesztés szakasza lezárult.

Az alábbi linkeken elérhetőek az eseményhez kapcsolódó sajtóanyagok:                                 boon.hu                                                                minap.hu

Új gyerekhinta kínálatunkban:

Swanny gyerekhinta kötéllel és karikával:


Kérje ajánlatunkat!

Új Freezy ételtárolók:

Freezy kerek:

Freezy négyzetes:


Freezy szögletes:


Teljes kínálatunk megtekinthető itt.

Flair márkatermékek

Cégünk a Flair kertibútorok egyedüli gyártója, a termékek több magyarországi hipermarketben, barkácsáruházban megvásárolhatók. Honlapunkon megtekinthető a frissített Flair kertibútor választékunk.

Álláslehetőség:

Cégünk időszakosan felvételt hirdet betanított gépi operátor munkakörbe, 4 műszakos munkarendben történő munkavégzésre. Érdeklődés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a hr@starplus.hu e-mail címen.
Emailben történő jelentkezésében kérjük adja meg:
- Nevét
- Életkorát
- Lakcímét
- Dolgozott-e már korábban műanyagfeldolgozó, összeszerelő munkakörben
- Rendelkezik-e targoncavezetői jogosítvánnyal
- Egyéb szakképzettségek


Bisnode AAA besorolás

  Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk.  A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti 1908 óta egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra a Star*Plus Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal. Társaságunk  a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.                                   

Pegazus Díj 2016

Piacvezető kategóriában kapta meg társaságunk 2016.11.16.-án a rangos elismerést.
Nyolcadik alkalommal részesültek Pegazus Díjban Magyarország legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozásai. A budapesti  Four Seasons Gresham Palotában tartott gálán harminc kiváló gazdasági teljesítményt nyújtó kis- és középvállalkozást díjaztak. A díjakat a hagyományoknak megfelelően idén is két cégméret-kategóriában, három földrajzi régió szerint ítéltek oda az adományozók.
Az eseményről bővebb információ a Minap honlapján olvasható.

Cégünk az Új Széchenyi Terv keretében támogatásban részesült

2013-2014-es évben induló nagyberuházás keretében egy 10.000nm-es raktárcsarnok került kialakításra, valamint többkomponensű fröccsöntési technológia valósult meg. Ezekkel a rendszerekkel hatékonyabbá vált logisztikai rendszerünk, bővült a fedett raktári tárolókapacitásunk és sokoldalúbb gyártási technológiákkal lehet a cég vevőit kiszolgálni, valamint új piacok felé nyitni. Mindehhez az Új Széchenyi terv keretében cégünk támogatásban részesült.

GOP pályázat


4 komponensű fröccsöntőgépekkel bővült gépparkunk

A műszaki műanyag termékek gyártására irányuló fejlesztéseinknek köszönhetően beszerzésre került 2 darab, 4 komponensű termékek fröccsöntésére alkalmas ENGEL Victory típusú fröccsöntőgép. A gépek 2012. év elején átadott új üzemünkben állnak rendelkezésre, még leköthető szabad kapacitással.Több komponensű gépeink adatlapjait az alábbi PDF-ben találják:
Új típussal bővült műanyag raklap kínálatunk:

PPR 100-as típus
1200x1000x135mm+5mm perem
csúszótalppal szerelhető

Raklap kínálatunk megtekinthető itt.

Átadásra került új irodaházunk

2012.09. 29-én Dr. Czomba Sándor, foglakoztatáspolitikáért felelős államtitkár, Dr. Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere és Csöbör Katalin a térség országgyűlési képviselője részvételével, üzleti partnereink, barátaink körében megtörtént az új irodaházunk hivatalos átadása.


Céghírek, fotók


2011-es évi elismerések

A StarPlus Kft. és Ügyvezetőnk a 2011-es évben négy díjat és elismerést vehetett át:
1. Europe's 500 Top Growing Companies, Brüsszel
2. Dr. Szentpáli István Kamarai Díj
3. Az Év Műanyagipari Vállalkozása Díj
4. Észak-Magyarország TOP 100 gazdasági díja

Céghírek, fotók

Cégünk az Új Széchenyi Terv keretében támogatásban részesült

2011-es évben induló nagyberuházás keretében egy 10.000 nm-es üzemcsarnok és egy irodaház kerül felújításra. Az üzemcsarnokban 10 új fröccsöntőgépet telepítünk, ahol műszaki műanyag alkatrészeket fröccsöntünk egy nemzetközi nagyválallat számára.
Mindehhez az Új Széchenyi terv keretében cégünk támogatásban részesült.
ÉMOP pályázat
GOP pályázat
Főoldal | elérhetőségek | oldaltérkép
honlapkészítés: netpeople.hu Címünk: 3527 Miskolc, Sajószigeti út 2. - HUNGARY
Tel.: +36-46-584-060 Fax: +36-46-584-070 E-mail cím: info@starplus.hu