Pályázat - GOP

Cégünk pályázati úton elnyert támogatásban részesült az

Új Széchenyi Terv keretében:Komplex technológiai innováció a Star*Plus Kft-nél

GOP 1.3.1-11/A-2011-0041 számú pályázat
Hosszú távú együttműködési megállapodást írtunk alá és megnyertük egy multinacionális nagyvállalat műanyag műszaki termékeinek gyártását . Az együttműködés keretében a megrendelő részéről határozott követelmények, kikötések fogalmazódtak meg a számára gyártott termékek gyártási körülményeiről, illetve azok logisztikai folyamatainak megszervezésével kapcsolatosan.
 
A projekt keretében sor kerül a két termék szerszámkonstrukcióinak, gyártóeszközeinek megtervezésére, legyártására, anyagpróbák, próbák elvégzésére, a létrejövő termék bevizsgálására, minősítésére, gyártási dokumentáció elkészítésére, JIT rendszer rögzítésére és a termék szállításának bevezetésére.
 
A fejlesztés első részteljesítési szakasza, a fröccsöntő szerszámok végleges gyártási tervének elkészítése, 2011-05-16.-ig tervezzük megvalósítani.
 
Az első próbagyártás véghatáridejének  2011-08-15-ét tűztük ki.
 
A termékbevizsgálások, alapanyagpróbák, szükség esetén termékmódosítások, szerszámmódosítások legkésőbb 2011-10-28-ig terveink szerint lezárulnak.
 
A sorozatgyártást mindkét termék esetében a just-in-time rendszer feltételeinek megteremtésével együtt 2012-01-01-től indítani tervezzük.
Közreműködő szervezetek:
Az Új Széchenyi Terv honlapja: ujszechenyiterv.gov.hu
Észak Magyarországi regionális Fejlesztési Ügynökség honlapja: www.norda.hu
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapja: www.nfu.hu


 
Főoldal | elérhetőségek | oldaltérkép
honlapkészítés: netpeople.hu Címünk: 3527 Miskolc, Sajószigeti út 2. - HUNGARY
Tel.: +36-46-584-060 Fax: +36-46-584-070 E-mail cím: info@starplus.hu